neděle 28. srpna 2011

Balony nad Bouzovem

Letos se konal již 11. ročník Balony nad hradem. V loňském roce jsme tuto akci propásli, letos jsme si ji plánovali už 2 měsíce předem. Moc jsem se těšila, záběry balonů nad hradem vypadaly naprosto úžasně, noční svícení balonů pohádkově. Starty se měly konat v pátek a v sobotu a to vždy ráno a večer. Bohužel pro nepřízeň počasí byly odloženy, povedl se jen ten první páteční v 6:30 hod.ráno. Bylo mi líto všech těch dětí a rodičů, kteří se sem v nejteplejších dnech v roce sjeli a čekali a čekali. Nikdo nic nevěděl, žádná informovanost. Různě jsme popocházeli, tápali, nic se nedělo.
Čekání jsme si krátili jízdou na minikárách, Lukášek se odvážil i na velkou koloběžku. Po minikárách následoval skákací hrad, 2x kolotoč, párky v rohlíku, kofola, suvenýry pro Lukáška a silný vítr se prohnal nejen krajinou, ale i mojí peněženkou.
Na netu jsem se dočetla, že se konal ještě náhradní let v neděli ráno v 6:30 hod., což pro nás znemená vstávání kolem 5 hodiny a to je u nás neprovoditelné. Let prý byl překrásný. Tak snad zase příští rok.....
                                                       Bouzov
 
                                     Mě na minikáry teda nedostali.

                                                Nahoru lanovkou.

 Vypadá to jako pózování modelky, ale to si Sárinka jen lehla na protest:-)

 Sárinka se na velké skluzavce bála, s přemlouváním to ale sjela po břiše. Už jsme si málem losovali, kdo pro ni vyleze. Lukášek si to za ni vynahradil, protože paní u něho zapomněla stopovat čas, tak se nám málem schvátil.
                                   U Sárinky tentokrát bodoval kolotoč.
           Zkouška dalšího fára:-) Z auta jsme ji ale museli vykleštit násilím.

1 komentář:

  1. Podle fotek jste se i takt pěkně "vyřádili" a to je hlavní :-). Mě tedy minikáry celkem nadchly :-). Musím se podívat jestli tu taky něco takového nemáme.
    Tak přeji, ať Vám to příště vyjde i s těmi balóny.

    OdpovědětVymazat